fredag 3 juli 2009


Halv sju tog jag cykeln till spåret för att springa innan det blev för varmt. Det var alldeles för varmt redan då, har nog aldrig varit så svettig tidigare. Nu är det dock betydligt svalare och det både åskar och regnar. Det passar mig bra, hettan har gjort att allt köksmålande fått ta en paus, men nu kan jag äntligen sätta igång igen. Idag är det luckornas tur. Ska stå i vardagsrummet och måla, så himla bra att vi inte kommit längre där än ;)

Det står faktiskt helt still där just nu, men kanske svalkan gör att det arbetet också kommer igång. Golvet har vi dock haft otur med, vi har beställt ett golv från DalaFloda men just nu kan de inte tillverka något för det är någon maskin som gått sönder. Alltså får vi inget golv före semestern. Typiskt!

Nåja, det är ju inte klart för att lägga det än, nu kan vi göra klart allt annat när Johnny är ledig så är allt annat fixat när golvet väl kommer. Då finns ju faktiskt chansen att Johnny kan hjälpa mig att panela och kakla i köket också – inget ont som inte har nåt gott med sig!

Fönstret står redo att sättas in, men snickaren har varit upptagen med fixandet inför sin 50-årsfest så det lär dröja ett par dagar innan det kommer på plats.


Foto: House Beautiful

I vårt nästa hus vore det inte fel att ha denna utsikt.....

Nej, nu får jag inte sitta och slöa här längre - dags att slipa och måla! Hoppas att ni alla får en skön fredag! Önskade er visst en skön söndagskväll sist, sommarkväll skulle det ju stå :)

2 kommentarer:

Vitt och Blått sa...

Lycka till med slipningen och målningen! :) Visst är han söt vår lilla Ville! :) Är på jobbet och längtar hem! Han har fått vara själv några timmar idag och vill säkert ha sällskap snart! Ha en skön fredag - kram E

Gunhild sa...

Lykke til med arbeidet!! Blir spennende å se hvordan det hele blir til slutt. Jeg vil gjerne følge med.