söndag 25 januari 2009

Fönster på plats!

Efter frukosten såg väggen ut så här när jag tittade ut genom sovrumsfönstret.

Bara 10 minuter senare var det hål i väggen!

Det blir lite väl mycket insyn från grannen, tur att vår syren står där och skymmer sikten något.
Vips, så var fönstret på plats!


De spretiga slangarna ska förse spottar och uttag med el.



Nu är det "bara" altandörrarna kvar. Här är Johnny i full gång med att slipa första dörren och nu är den till och med färdigoljad. Det lär nog dröja ca två veckor innan båda dörrarna är helt klara, men den som väntar på nåt gott.... ;)
Jag vill tacka för de gulliga kommentarerna när jag hade influensan. Jag blir alltid glad när ni skriver små hälsningar, men när man är sjuk betyder det extra mycket. Tack snälla!!!! :)
Jag önskar er en härlig vecka, full med pyssel, mys och lite lagom med jobb!

10 kommentarer:

Vitt och Blått sa...

Tack själv för kommentar! Själva köksprojektet började vi med efter vårt bröllop i augusti. Ungefär sista veckan i augusti eller första i september och fram till nu. Så det har varit massor med jobb och sena kvällar - du vet hur det är! :) Helgerna går alldeles för fort! ;) Hann du pyssla något? Kram Ewa

Lärarbostaden i grönskan sa...

Wow, vad det händer grejer! Duktig sambo du har! skönt att du mår bättre igen. Sitter och förbereder lite lektioner vid datorn här, men ska snart sluta och "joina" sambon i soffan, se en film, äta popcorn och mörk choklad med hallon i.

En fin vecka önskar jag dig!

Kramar Amanda

Anonym sa...

Jamen ! Vad underbart fort det gick!! Önskar att det kunde gå så fort hos oss oxå *hahaha*
Superfint fönster är det oxå
Kram

Sabina sa...

Hej och tack för din kommentar! Det är så roligt att få nya bloggvänner! Har kikat runt lite i din fina blogg. Ni har rätt stort projekt på gång, trevligt! :)
Gillade rottingfåtöljen och golvlampan i ditt föregående inlägg... precis sån stil som jag gillar! Lycka till med bygget!
Kram S.

Maria sa...

Vilket spännande projekt!

Anonym sa...

Vad man längtar till att få se hur fint det kommer bli i det nybyggda.

Det är nog bara nu som det känns lite mycket insyn, man vänjer sig och så gå¨r det jua lltid att plantera mer om inte syrenen är skydd nog

Kram LEna

Galleri MochB sa...

Tack för dom snälla orden...:O) Vilket härligt projekt ni håller på med. Gillar era fönster massor med dom små rutorna. Ha en bra dag!

Sjöboden sa...

Förstår att det kliar i inredningsfingrarna :-)

Vitt och Blått sa...

Va fint det blev när fönstret kom på plats! Verkligen supersnygga! Blir det något pyssel i helgen? Spännande att se hur brevkorgen ser ut! Ha en trevlig helg - kram Ewa

Anonym sa...

Haali hallå!

kika in hos mig, där är det en liten tävling

Kram Lena