måndag 5 januari 2009

Leilas Country Living


Jag vet inte hur jag har kunnat misssa det här, jag som är en stor beundrare Leila. I mars kommer första numret av Leilas Country Living med vintage, inredning, recept och trädgård. Blir tidningen i stil med hennes underbara TV-program i det vackra köket så är det en tidning jag inte vill missa!

7 kommentarer:

H A N N A S - F O R M sa...

Hej!!! Tack för din hälsning...vad glad jag blev!!!

Du visar så vackra vinterbilder, en fröjd för ögat...och det där magasinet, det ska bli spännande att se vad det kan bli..

Ha det gott!

KRAM
Hanna

Lärarbostaden i grönskan sa...

Hejsan min bloggvän!

Så underbar er promenad på isen såg ut att vara:) Jag är så glad över att vi äntligen har fått lite snö här nere i Blekinge också, men idag har vi haft 10 minusgrader och det är vi inte riktigt vana vid... Ett par minus och solsken hoppas jag på att det blir imorgon, när jag ska njuta av den sista lediga dagen. Visst är det underbart att Leila kommer med en egen tidning! Tillhör också dem som älskar henne! Ha nu bra bra på jobbet!Tur att man börjar med en kort vecka:)

Stor kram Amanda

StrandviksVillan sa...

Oj, det låter som ett härligt koncept, måste absolut köpa första numret!
A-C

Beas sa...

Jag läste också nyss om att hon skulle ge ut en tidning. Återstår att se vad det blir för något. Jag önskar henne i alla fall lycka till. Driftiga kvinnor ska vi vara rädda om! :-D

Kram Bea

Anonym sa...

Hejsan!

Åh vad skönt med lite stöd. Jag har ju bakat massor med Leilahs goda recept men i längden är det faktiskt rätt onyttigt.

Däreomt gö hon ju väldigt god mat vilket man kanske glömmer bort.

Hennes Lifestyle magasin ska bli spännande att kika i

Hoppas du har det gott

Kram Lena

Sjöboden sa...

Oj hade ingen aning, tack för tipset :-)

kram

Anonym sa...

Tjohoo!! Den tidningen vill jag oxå ha :)