torsdag 13 november 2008

I morse kunde jag inte låte bli längre, måste bara få lyssna på julmusik! Smygstartar med Gabriels message, klassisk körmusik. Jag sjöng i kör i många år, saknar det ibland, speciellt så här innan jul. Får trösta mig med att sjunga med till skivorna numer och det passar ju extra bra i bilen, där man kan skråla bäst man vill.




Om två veckor så firar vi advent i skolan - det är ju helt galet! Underbart galet alltså :) Funderar på att köpa de första julklapparna i helgen, det är skönt att ta lite i taget och kanske, kanske bli klar i tid för en gångs skull. Vill ju ha nya stjärnor till fönstrena också, ifall det nu finns några fönster att hänga dem i till advent. Köpte en vit lite mindre till sovrummet på Mio förra året, himla fin med snirkliga sömmar på. Hoppas att de har kvar dem i år, då blir det likadana fast större till vardagsrummet.



Tills det blir dags för julstjärnor får vi njuta av amaryllisen som redan är på väg att slå ut. Stjälken ruttnade tyvärr så att jag fick klippa av den, men den är ju lika söt för det! Den är ju ärligt talat inte särskilt julig alls, eftersom den är rosavit, så det passar ju onekligen välidgt bra att den blommar redan nu :)

2 kommentarer:

H A N N A S - F O R M sa...

Tusen tack för din kommentar, blir så glad!!!

Vilken UNDERBAR amaryllis du har, gillas mycket!

KRAM och ha en härlig helg!
Hanna

nina sa...

Måste bara få säga... vilken mysig blog du har. Är ny i blogg-världen. Vänligen Catarina