fredag 4 juli 2008

Möbleringsfunderingar

Det var inte lätt att få till "möbleringsbilden", den ville bara ha svart bakgrund. Måste säga att man lär sig en hel del om bildhantering och annat när man bloggar. Trodde att jag hade lite koll på sånt tidigare, men det var helt fel..... Ytterligare en bra anledning att blogga med andra ord!





Här ser ni hur vardagsrummet kommer att se ut från ovan. De två fåtöljerna, som vi bara har en av än så länge, är tänkta att stå framför öppna spisen men jag vill ju dessutom kunna sitta i fåtöljen och titta ut genom alla fönster. Om vi ställer dem såhär kan man ju vända fåtöljerna när det väl är dags att tända en brasa i öppna spisen, när den nu kommer på plats.....

Matborden skulle jag helst vilja ha i "fönsterdelen", men jag får ju inte plats med allt där, framför allt inte om jag nu ska ha soffgruppen mitt framför altandörrarna. Dessutom använder vi det ärligt talat inte särskilt ofta, det blir mest under vinterhalvåret och då är det ändå mörkt ute. Då kanske det istället är bättre om det står närmare öppna spisen....... Ja, många funderingar blir det, vi får väl helt enkelt se hur det ser ut när rummet är färdigt.
Måste visa en bild till från ett av reportagen jag visade igår. Jag ber om ursäkt att bilden är dålig, jag har lagt ihop de två sidorna som jag rivit ut ur tidningen.
Det är nog det svarta skåpen som jag fastnat för, det är så läckert med kontrasten mot allt det vita. Ett sånt skåp vore drömmen! Fast det skulle nog bli konstigt med alla våra mörkt bruna möbler, som jag vill börja blanda upp med mer vit (en bloggsjuka tror jag ;-)). Läckert är också det vita soffbordet med brickorna, tavlan på väggen, de två svarta lamporna och lyktan i taket. Killen är inte heller helt fel, tänk så mycket snyggt de har i Danmark!

Inga kommentarer: