onsdag 16 juli 2008

Nya handdukar och lite annat


Igår var det ännu en underbar dag, då fick jag besök av Å och hennes två killar. Det var evigheter sen vi träffades så vi hade massor att prata om. Hon kom med nya idéer för både kök och vardagsrum, hon har verkligen blick för både färger och möblering. Det är kul att höra andras åsikter, speciellt hennes, för hon har jätte fint hemma. Lite mer klassiskt och stilrent än vad jag vill ha, men ändå så himla snyggt! Jag blir alltid "inredningslycklig" när jag är hos henne :-)


Idag har jag både tejpat fönster som ska målas, broderat handdukar och sytt in ett par caprijeans jag köpte i fredags. Jag har plötsligt inte ro att sitta still, vilket är himla bra för jag får äntligen en hel del gjort. I måndags kväll, strax före tolv, började jag plötsligt fixa i både badrummet och gästrummet så nu börjar jag få till det som jag vill ha det. Men det saknas ännu det där lilla extra, så det dröjer ett tag innan jag vågar visa det för er.

Ser ni klänyporna? Det är små fåglar som sitter och håller fast örngotten. Jag såg dem i en tidning förra året, men det blev inte av att jag köpte dem då. Jag hade tur, för Stockhome sålde dem även i år.

Nu ska vi till A&Js landställe och äta middag. I morgon har min J äntligen en ledig dag, så då ska vi till Norrtälje och titta på skutan Göteborg och sen blir det auktion på Ljusterö. Får se om jag lyckas bättre den här gången, beslutsångest är inge bra när man ska ropa in grejer.... Men man lär sig säkert! Ha det bra och njut av solen!

4 kommentarer:

sand mellan tårna sa...

Underbara handdukar.... och jag bor ju också i Roslagen (om du inte klurat ut det)Skall absolut göra en beställning av dig, jag bara låter mig inspireras tills det är dags.... Superfina!!

Kram L

Anonym sa...

Jaså skutan Göteborg är i Norrtälje nu. Kul att åka och titta på henne då. Du verkar ha fullt upp med att njuta av tid med vänner. Det är ju såå härligt att ha tid för det och ha det skönt på sommaren.

Kramar Lena

Anonym sa...

Vilka söta klädnypor! Handdukarna är ju jätte fina!!! Lycka till på auktonen! Var igår och tittade på båten, verkligen maffig : )

Kram Maria

Gårdsromantik sa...

Har tagt en paus i broderande - men blir så sugen när jag ser så mycket vackert du gör.
Klädnyporna var underbara. Skall till Stocholm snart - får se om jag hittar dem.

Kram Maud